Butik / Reservdelar

Handla hos Söderberg & Haak Kvänum.

I vårt breda sortiment hittar du allt vad en svensk lantbrukare behöver. Butik finns i Kvänum. Har du någon fråga angående vår butik eller våra varor är det bara att skicka oss en intresseanmälan eller "slå en signal". Känn dig alltid VÄLKOMMEN in och besök oss i våra butiker. Frågan är alltid gratis hos Söderberg & Haak Kvänum.

Reservdelar

Hos Söderberg & Haak Kvänum har du alltid nära till de reservdelar du behöver. Vi har ett stort lager på ca 22000 artiklar. I första hand är vårt lager uppbyggt runt Deutz-Fahr, Krone och Amazone samt våra övriga agenturer som vi marknadsför. Vi har fortfarande tillgång till reservdelar från Massey Ferguson & Kverneland.

Vi är dessutom via dator uppkopplat online så vi ser direkt vad som finns inne, och kan boka reservdelar med hög träffsäkerhet. På morgonen dagen därpå finns de beställda reservdelarna här hos oss om grejorna finns hos leverantören. 

Tack vare den här utrustningen har det blivit lätt och snabbt att få fram rätt delar. Tekniken gör det också möjligt att hålla nere lagerkostnaderna, vilket i sin tur betyder billigare reservdelar. Vår reservdelspersonal kan hjälpa er med alla reservdelar till de fabrikat som vi representerar från vår försäljning. Vi har även en hel del delar som vi kan hjälpa er till olika fabrikat av maskiner. Stor hjälp är om ni har maskinens beteckning, maskinens chassinummer samt årsmodell

Kvänum    
     
Öppettider: 7.30-16.30

Lunchstängt:12.15-13.00

reservdelar.kvanum@sodhaak.se

 

 

 

 
Butikspersonal:

Bosse Lennartsson
Tel: 0512-79 79 75

Svante Borell
Tel: 0512-79 79 78

Jimmy Olsson
Tel: 0512-79 79 76
 

 
 
 


 

Följ oss på