Vill du bli vår nya kollega?


Söderberg & Haak Kvänum söker Lantbruksmaskinsäljare

Söderberg & Haak Kvänum AB, är en del av Söderberg & Haak gruppen med sälj- och serviceanläggning i Kvänum, vi driver även försäljning och service i Brålanda- och Falköpingsområdet. Våra största varumärken är Komatsu, Deutz-Fahr, Krone, Amazone och Dal-Bo. Utöver dessa huvudleverantörer samarbetar vi med flera marknadsledande leverantörer i branschen.

Vi söker dig som har intresse av försäljning av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner. 

Du bör vara noggrann, ordningsam, flexibel och ha ett bra kundfokus. Datorvana och kunskaper i engelska språket är ett måste för framtidens maskiner och ett krav. B-körkort krävs. Försäljningen sker i huvudsak ute på fältet hos våra kunder och med stöd erfarna kollegor och våra leverantörers specialkunskaper. Vidareutbildning sker ihop med våra leverantörer. Meriterande är kunskap/erfarenhet av våra huvud-leverantörers produkter.

Tillträde snarast.

Förfrågningar om tjänsterna sker hos Johan Bawelin, telefonnummer 0512-79 79 71 eller via mail johan.bawelin@sodhaak.se Sök jobbet skriftligen, märkt ”Säljare” med referenser, kort beskrivning, samt löneanspråk till: 

Söderberg & Haak Kvänum AB 
att. Johan Bawelin 
Tegelbruksgatan 2 
535 30 KVÄNUM 

Alternativt till: johan.bawelin@sodhaak.se 

Vi tillämpar fortlöpande tillsättning av tjänster varför tjänsten finns tillgänglig så länge annonsen är kvar. Er ansökan behandlas konfidentiellt om så önskas, ange gärna detta i ansökan.

Följ oss på