Vill du bli vår nya kollega?


Vi söker Reservdelsansvarig. Tillträde snarast. Placering Falköping.

Söderberg & Haak Kvänum AB, är en del av Söderberg & Haak-gruppen med sälj- och serviceanläggningar i Kvänum, Brålanda och Falköping. Våra största varumärken är Komatsu, Deutz-Fahr, Krone, Amazone och Dal-Bo.

Vi söker dig som har intresse av lantbrukets maskiner och vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.

Du bör vara noggrann, ordningsam, flexibel och ha ett bra kundfokus. Datorvana och kunskaper i engelska språket är ett ett krav. B-körkort krävs. Arbetet utföres i moderna nyrenoverade lokaler på Sidvallsgatan i Falköping ihop med ett gott gäng av arbetskamrater och trevliga kunder. Vidareutbildning sker ihop med våra leverantörer.

Meriterande är kunskap om våra huvudleverantörers maskiner.

Förfrågningar om tjänsterna sker hos Johan Bawelin, telefonnummer 0512-79 79 71 eller via mail johan.bawelin@sodhaak.se

Sök jobbet skriftligen, märkt "Reservdelsansvarig Falköping" med referenser, kort beskrivning av dig själv samt löneanspråk till:

Söderberg & Haak Kvänum AB
att. Johan Bawelin
Tegelbruksgatan 2
535 30 KVÄNUM

Alternativt till: johan.bawelin@sodhaak.se. Vi tillämpar fortlöpande tillsättning av tjänster varför tjänsten finns tillgänglig så länge annonsen är kvar. Er ansökan behandlas konfidentiellt om så önskas, ange gärna detta i ansökan.

Följ oss på