Verkstad

Våra två verkstäder kan serva de flesta förekommande maskiner inom lantbruk, skogsbruk, industri och entreprenad. Vi jobbar i moderna verkstäder som är utrustade med den senaste tekniken.Våra montörer genomgår kontinuerligt utbildning hos våra leverantörer, dels genom fabriksutbildning samt även när leverantörernas serviceinspektörer kommer till vår verkstad.

Vi har servicebilar för arbete som kan utföras ute på fält, i er verkstad på gården samt vid akut jourverksamhet som vi kan sköta vid säsongskörningar.

Vi har även en motorbroms för att testa och kontrollera effekt på traktorer. Du som ägare erhåller ett testdokument och kan sedan jämföra detta vid olika tester framöver. Detta är oerhört viktigt för att kunna använda traktorn till rätt jobb och kostnad.
 


 


Vi gör inte avkall på vår goda service. Vi fortsätter att serva din Massey Ferguson-maskin.

Söderberg & Haak har kunskap och kompetens

Din maskin är i säkra händer hos våra välutbildade och kompetenta mekaniker som finns på någon av våra 38 anläggningar, från norr till söder. Och vill du att vår servicebil kommer hem till dig, så gör vi det. Du ska alltid kunna lita på att du får full service, när du än behöver det.

Boka service eller gör en förfrågan genom att kontakta vår anläggning i Kvänum.

Johan Stark
Tel: 0512-79 79 85
E-mail: johan.stark@sodhaak.se

Följ oss på